Ételeink csökkentett só-, szénhidrát- és zsírtartalmúak, ezért SZÍV-ÉS ÉRRENDSZERI BETEGEK, CUKORBETEGEK ÉS FOGYÓKÚRÁZOK is fogyaszthatják
Heti menüSzűcs Gábor, tulajdonos
Egy egyedülállóan új vállalkozást szeretnénk bemutatni Önöknek, ahol az életminőség javítása az elsődleges cél.
Nagyon sokan vagyunk, akik különböző betegségekkel kűzdünk, mint: szív-, érrendszeri betegek, laktóz - és glutén érzékenyek, diabéteszesek vagy csak egyszerűen súlyproblémások, - ami aztán ezen betegségek egyikében teljesedik ki.
Szűcsné Kerényi Tünde, tulajdonos
szeretné segíteni mindazokat az embereket, akik nem tudják, hogy mit és hogyan állítsanak össze, még nincs megfelelő gyakorlatuk és ijedten szembesülnek az életmódváltás sürgősségével.
De azoknak is, akik már belekezdtek, de idő hiányában túl soknak tűnik a változatosság megtervezése, a kalóriák számolása, vagy csak elkészítése naponta.
Tarnai Irén, dietetikus - Szűcs Gábor, tulajdonos.
Mert egészségesnek lenni a legolcsóbb dolog!
Nem kell gyógyszereket venni, nem kell orvoshoz árni, drága és fárasztó diétát tartani.
Elég, ha tudatosan étkezünk!!!
Minél kevesebb tartósítószert, ételszínezéket, cukrot, káros zsírokat, mű- és savas élelmiszert fogyasszunk és tanuljuk meg, hogy mit mivel ehetünk.
Célunk: A már meglévő rossz táplálkozási beidegződések átalakuljanak!
Hogyan valósítjuk ezt meg?
Legfontosabb célkitűzésünk, hogy minőségi alapanyagokból egészséges, intenzív ízvilágú, finom ételeket készítsünk - korszerű konyhatechnikai eszközök alkalmazásával.
A már elkészült ételekben garantáltan megmarad a húsok, halak és zöldségek, fehérje, rost ásványi anyag, vitamin és nyomelem tartalma.
Ez az ételek minőségében is megmutatkozik pl. a hús porhanyós lesz.
A végeredmény: látványos, élvezhető és egészséges étel kerül Önök elé
Lehetőség szerint magyar alapanyagokból dolgozunk.
A beszerzésnél előtérbe helyezzük a helyi őstermelőket, vállalkozásokat.
Az AVOKÁDÓ ÉTELMANUFAKTÚRA komoly orvosi és szaktanácsadói háttérrel, felszereltséggel és új módszerek --alkalmazásával készült fel a mára már tömegbetegségeknek tűnő jelenségek kezelésének segítésére.
Természetesen a betegeken kívül azokra is gondolunk, akik csak másképpen szeretnének étkezni: vegánok, vegetáriánusok, szemi vegánok, fogyni vágyok, mindazok, akik az egészséges táplálkozást helyezik előtérbe.
Miért lehet mindez fontos önnek?
Saját példámból kiindulva tudom, milyen nehéz elkezdeni másképpen élni, étkezni, egészséges életmódot folytatni, így jött a gondolat:
Életvitelszerűen elsajátítani az egészséges táplálkozást, s jövő generációjának pedig megtanítani!